Sănătate şi Siguranţă

​​​​​​​​​​​​​

Enel consideră că Sănătatea,  Siguranţa şi integritatea psihofizică a persoanelor sunt bunul cel mai preţios de protejat şi din acest motiv se angajează să dezvolte şi să răspândească o cultură solidă a siguranţei, pe întreg perimetrul său, cu scopul de a garanta un mediu de lucru sigur şi fără accidente.

În cadrul Enel, fiecare angajat este responsabil de Sănătatea şi Siguranţa proprie şi de cea a persoanelor cu care interacţionează. Precum este prevăzut în Stop Work Policy, orice situaţie de risc sau comportament periculos trebuie oprit şi semnalat imediat.​

Campania Aceeași Siguranță

SanatateSigurantamic.jpg 

e-distribuție organizează campania "Aceeași Siguranță" pentru promovarea siguranței și sănătății la locul de muncă. La acest eveniment pot participa companiile partenere contractate de Enel pentru desfășurarea diverselor activităti care la momentul înscrierii în competiție au contracte în derulare în valoare mai mare sau egala cu 100.000 euro și care acceptă termenii și condițiile regulamentului oficial disponibil pentru fiecare societate de distribuție în parte, astfel:

ico_documenti.gifRegulament participare e-distribuție Banat ​

ico_documenti.gifRegulament participare e-distribuție Dobrogea 

ico_documenti.gif​Regulament participare e-distribuție Muntenia


  • ​Formulare de participare:​

Word-2-icon.pngFormular de participare e-distribuție Banat

Word-2-icon.pngFormular de participare e-distribuție Dobrogea

Word-2-icon.pngFormular de participare e-distribuție Muntenia​​​

 1. Condiții de participare:

  • Participanții se angajează să adopte metode și echipamente de lucru sigure astfel încat să nu provoace producerea unor incidente sau accidente legate de siguranța angajaților. 

  • Participanții vor semnala trimestrial către e-distribuție evenimentele clasificate ca fiind  „Near Miss".  
  • Participanții vor permite efectuarea, de către personalul e-distribuție​ și/sau a unor persoane delegate de către acesta, a unor inspectii care vor avea drept principal obiectiv verificarea adoptării și implementării metodelor și comportamentelor sigure la locul de munca.
  • Prezentarea și implementarea în perioada Campaniei a unui proiect specific pe tema sănătății și siguranței la locul de muncă și care să implice cel puțin 40% din proprii angajați.

2. Cât durează?

Campania se va desfășura în perioada 01.11.2016-31.10.2017.

3. ​Premiile oferite:​

La sfârșitul campaniei se vor acorda două premii:

  • premiul I este în valoare de 3500 euro.
  • premiul II este în valoare de 1500 euro.

Premiile vor fi emise ca vouchere  în numele societăților declarate câștigătoare și vor putea fi cheltuite la un furnizor de echipamente și materiale pentru siguranța și sănătatea la locul de muncă, acest furnizor va fi ales de către e-distribuție​.​

Tags